Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allround medewerker tankstation | 16 – 24 uur per week | Etten-leur

Terug

Ben jij enthousiast, vriendelijk en past flexibel werken bij jou? Vind jij het leuk om kassawerkzaamheden af te wisselen met werkzaamheden in de bakery of shop en ben jij per direct op zoek naar een nieuwe werkplek?

Misschien ben jij dan één van de nieuwe collega’s, die onze klant zoekt !

Voor een klant mooi tankstation aan de snelweg ter hoogte van Etten-Leur zoeken we nieuwe collega’s. Het is een druk, afwisselend tankstation. Op deze locatie draai je kassadiensten, werk je in de bakery en natuurlijk houd je samen met jouw collega’s de winkel en het tankstation netjes, schoon en op orde. Op dit moment is de locatie in de nacht gesloten, maar mogelijk wordt het in de toekomst een 24H station, dat betekent dat je hier dag-, avond- en nachtdiensten werkt.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt vergelijkbare werkervaring opgedaan op een tankstation, in de horeca of in de verkoop;
  • Klantgericht en gastvrij, jij bent communicatief vaardig en helpt iedere klant met plezier, natuurlijk werk je ook prettig samen met het team op locatie;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar tussen 06:00 – 23:00 uur, ook ben je bereid om indien nodig in de toekomst nachtdiensten te werken;
  • Je weet van aanpakken, raakt niet onder de indruk van een lange rij in de shop en pakt alle voorkomende werkzaamheden met plezier op.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie. Deze locatie ligt aan de snelweg, maar is eventueel ook met de fiets te bereiken.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113005