Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation | Utrecht

Terug

Ben jij enthousiast, betrouwbaar en vind je het leuk om met mensen te werken? Beschikbaar in het weekend en op zoek naar een leuke werkplek?

Misschien ben jij dan de nieuwe weekendkracht voor dit station!

Voor een klant met een locatie in Utrecht zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor in het weekend.

Het gaat om een leuke locatie met diverse pompen, een wasstraat en een kleine shop. Je pakt hier de verschillende werkzaamheden op: je helpt de klanten aan de kassa, zorgt voor een gevulde shop en houd samen met jouw collega’s het tankstations en het buitenterrein schoon, netjes en op orde. Het is een druk station en je zal vaak alleen aan het werk zijn.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation of in de verkoop;
  • Je bent beschikbaar in het weekend en inzetbaar tussen 06:00 en 23:00, tijdens drukte en vakanties ben je bereid om extra te werken;
  • Vriendelijk en enthousiast, jij pakt alle werkzaamheden met plezier en helpt iedere klant netjes;
  • Zelfstandig & verantwoordelijk, jij kunt goed zelfstandig te werken en bent in staat om het tankstation alleen draaiende te houden.

De juiste kandidaten kunnen in het weekend werken en vinden het leuk om tijdens drukte en vakantie extra uren te maken op dit station. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is zowel met de auto, als de fiets of scooter bereikbaar. Doordat de vroege dienst al om 06:00 begint is het helaas niet mogelijk om met het OV te reizen.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113003