Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 24 – 32 uur | Utrecht

Terug

Ben enthousiast, klantgericht en goed in staat om zelfstandig te werken? Per direct beschikbaar en op zoek naar een leuke werkplek?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant kan helpen !

Voor een klant met een tankstation in Utrecht zoeken we een nieuwe collega. Het is een klein, druk station met diverse pompen, een wasstraat en een shop. Je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor een goedgevulde shop en zorgt er samen met jouw collega’s voor de het tankstation netjes, schoon en op orde is.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation of met vergelijkbare verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent enthousiast en vriendelijk, klanten komen graag bij jou op het station en je werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Flexibel en meerdere dagen per week beschikbaar, het werken van verschillende dagen & diensten past bij jou;
  • Je bent zelfstandig en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, voor jou is het geen probleem om zelfstandig het tankstation te runnen.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaa, ook in het weekend, en inzetbaar tussen 06:00 – 23:00 uur. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is hierdoor ook bereikbaar met de scooter of de fiets. Reizen met het OV is helaas niet mogelijk, dit vanwege de vroege starttijd op locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 113002