Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 24 uur | Wezep

Terug

Ben jij een harde werker, klantvriendelijk en flexibel? Ben jij per direct beschikbaar en op zoek naar een nieuwe werkplek in een dynamische omgeving?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega voor deze locatie!


Voor een klant met een locatie langs de snelweg ter hoogte van Wezep zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor 24 uur per week.

Het gaat om een drukke locatie met een diverse pompen en een ruime shop met hierin een bakery. Je wordt op verschillende plekken ingezet: in de bakery, achter de kassa, voor werkzaamheden in de shop en jezorgt ervoor dat het station netjes en schoon is. Momenteel is de locatie nog gesloten in de nacht, maar in de toekomst gaat de locatie 24/7 open. Dit betekent dat je op dit station dan ook nachtdiensten werkt.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de horeca/catering of met verkoopwerkzaamheden;
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen & diensten is voor jou geen enkel probleem;
  • Je weet van aanpakken, raakt niet onder de indruk van een lange rij aan de kassa en pakt met plezier de verschillende werkzaamheden op;
  • Vriendelijk & gastvrij, jij hebt aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen met jouw collega’s.

De juiste kandidaten kunnen in 3-ploegen systeem werken (dag, avond, nacht ) en zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Je bezit over rijbewijs en eigen vervoer, de locatie ligt aan de snelweg en is alleen per auto/motor bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112993