Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 8 – 16 uur | Maarssen

Terug

Ben klantvriendelijk, enthousiast en ga je graag aan de slag in een dynamische werkomgeving met een gezellig team? Ben jij beschikbaar en op zoek naar een werplek voor 1 a 2 dagen per week?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant kan helpen !

Voor een klant met mooie locatie in Maarssenbroek zijn we op zoek naar een nieuwe collega. We zoeken aanvulling voor het team voor zo’n 1 a 2 dagen per week. Het is een kleine locatie met diverse pompen en een shop. Op deze locatie help je klanten aan de kassa, zorg je voor opgeruimde shop en houd je samen met jouw collega’s het tankstation netjes, schoon en op orde.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent vriendelijk, gastvrij en helpt iedere klant met een glimlach;
  • Flexibel, jij bent 1 a 2 dagen per week beschikbaar op verschillende dagen, ook is het voor jou geen probleem om extra te werken in drukke periodes;
  • Je bent verantwoordelijk en goed in staat om zelfstandig te werken.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar tussen 06:00 – 21:00 uur. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is hierdoor ook bereikbaar met de scooter of de fiets. Reizen met het OV is helaas niet mogelijk, dit vanwege de vroege starttijd op locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112987