Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Bedrijfsleider tankstation | 38 uur per week | Wilp

Terug

Heb jij leidinggevende ervaring, ben jij per direct beschikbaar en ben jij communicatief vaardig en in staat om jouw team aan te sturen en te fungeren als aanspreek punt voor iedere klant?

Misschien ben jij dan de nieuwe bedrijfsleider die onze klant zoekt!

Voor onze klant Vissers Energy Group zijn we op zoek naar een bedrijfsleider voor de locatie Moments & More de Vundelaar.

Deze locatie ligt aan de snelweg (Rijksweg A1) ter hoogte van Wilp. De locatie is recent overgenomen door onze klant, verbouwd en de shop is ingericht in het concept Moments & More. Klanten kunnen buiten zelfstandig tanken & afrekenen bij Tango. In de shop kunnen zij terecht voor heerlijke broodjes, warme snacks & maaltijden en een goede kop koffie, maar ook voor diverse cadeauartikelen. Kortom een bijzondere locatie waar eten, drinken & beleving centraal staat!

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting detailhandel of horeca;
  • Ervaring in een leidinggevende functie, jij bent in staat om jouw team aan te sturen, te motiveren en te coachen;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent het 1e aanspreekpunt voor jouw team bij personele bijzonderheden, maar ook klanten kunnen bij jou terecht met vragen en opmerkingen;
  • Je bent resultaatgericht en werkt nauwkeurig: je verzorgt de dagelijks administratie, realiseert verbeterpunten en zorgt ervoor dat het tankstation, de shop en bakery er representatief uitziet;
  • Flexibel, jij bent 7 dagen per week inzetbaar & bereikbaar;

De juiste kandidaten kunnen in 3-ploegen systeem werken (dag, avond, nacht ) en zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De locatie ligt aan de snelweg, het hebben van eigen vervoer is dan ook een must. Daarbij pas je bij het niet-roken-beleid op dit station.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112970