Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Regio verkoopmedewerker tankstation | 32 uur per week | Regio Amsterdam

Terug

Heb jij ervaring op het tankstation, ben je flexibel inzetbaar en pas jij je snel aan in een nieuwe werk-omgeving? Ben jij in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer en draag jij graag bij aan een goede service op iedere locatie?

Wellicht ben jij dan de nieuwe regio verkoopmedewerker die onze klant zoekt!

Voor onze klant BP Nederland zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, een regio verkoopmedewerker tankstation. In deze functie ben jij inzetbaar op diverse locaties in de regio en je help je de tankstations met het invullen van verschillende diensten.

Vandaag sta je in de bakkerij op een locatie in Amsterdam, morgen is jouw hulp hard nodig achter de kassa in Alphen aan den Rijn en komend weekend draai je nachtdiensten langs de snelweg bij Zaandam. Kortom, een uitdagende afwisselende functie. Je werkt op basis van een adhoc rooster, maar kunt erop rekenen dat je zeker 32 uur per week wordt ingezet.

Wij zijn op zoek naar collega’s met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation of in de horeca;
  • Flexibel, je bent 7 dagen per week beschikbaar en inzetbaar op dag-, avond- en nachtdiensten, ook in het weekend. Het werken op verschillende locaties past bij jou;
  • Vriendelijk & enthousiast, jij past je snel aan in ieder team, helpt elke klant met een glimlach en pakt de voorkomende werkzaamheden met plezier op;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam, in het bezit van eigen vervoer en bereid om diensten te werken van Alphen aan den Rijn tot Hoorn.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken, zijn meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend) en inzetbaar tussen 06:00 – 06:00. Omdat je op verschillende (snelweg)locaties wordt ingezet is het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer een must.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112967