Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 24 uur per week | Regio Helmond, Uden, Veghel

Terug

Ben jij enthousiast, vriendelijk en betrouwbaar? Zoek jij voor het nieuwe jaar een leuke afwisselende werkplek en ben jij flexibel inzetbaar op meerdere locaties?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega, die onze klant zoekt !

Voor een klant met diverse locaties in de driehoek Veghel, Uden & Helmond zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Je gaat aan de slag in de regio en wordt op de verschillende tankstation ingezet.

Vanwege de lockdown en de impact hiervan op de tankstations is de startdatum van deze vacature verplaatst naar half maart.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je weet van aanpakken en kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden & locaties;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week inzetbaar tussen 06:00 – 21:00 en vindt het geen probleem om op verschillende locaties en wisselende dagen te werken;
  • Je bent vriendelijk & collegiaal, je werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op het station.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en beschikken over een rijbewijs en eigen vervoer. Daarbij pas je bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112960