Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 24 tot 32 uur | Amersfoort

Terug

Ben jij klantvriendelijk, enthousiast en werk jij graag met eten & drinken? Ben jij beschikbaar en op zoek naar een werkplek waar contact met mensen centraal staat?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant zoekt | 24 tot 32 uur per week | Amersfoort

Voor een klant met een mooie locatie langs de snelweg ter hoogte van Amersfoort zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het is een groot station met diverse pompen, een ruime shop en een bakery. Je zal vooral in de bakery aan de slag gaan, hier maak je lekkere broodjes, warme snacks en zorg je voor een goede kop koffie. Indien nodig spring je natuurlijk bij achter de kassa of in de shop.

In verband met de huidige lockdown en de impact hiervan op het tankstation, is de precieze startdatum voor deze vacature onzeker. Naar verwachting zal dit ongeveer half maart zijn.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de horeca of met drukke verkoopwerkzaamheden;
  • Je werkt graag met eten & drinken en zorgt met plezier voor heerlijke broodjes en warme dranken in de bakery;
  • Je bent vriendelijk, jij werkt prettig samen met jouw collega’s op locatie en helpt iedere klant met plezier;
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen & diensten past goed bij jou.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en in staat om wisselende diensten te werken. Deze locatie ligt aan de snelweg, het hebben van eigen vervoer is dan ook een pré. Ook pas je bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112959