Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 16 – 24 uur | Omgeving Maastricht

Terug

Ben jij vriendelijk, betrouwbaar en werk je graag in een omgeving waar omgang met mensen centraal staat? Ben jij flexibel inzetbaar en op zoek naar een nieuwe werkplek?

Wellicht ben jij dan een van de nieuwe collega’s voor deze locaties
16 – 24 uur per week | Omgeving Maastricht

Voor een klant met diverse tankstations in de omgeving van Maastricht zijn wij op zoek naar collega’s. Het gaat om verschillende locaties, op al deze tankstations geldt dat je aan de slag gaat met de verschillende werkzaamheden. Je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor lekkere broodjes & een goede kop koffie in de bakery en houdt het tankstation netjes, schoon en op orde.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent vriendelijk & collegiaal, je werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op het station;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen beschikbaar tussen 06:00 en 21:00 en het werken van verschillende diensten past bij jou;
  • Je bent zelfstandig & verantwoordelijk en in staat om de voorkomende werkzaamheden op te pakken.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Het hebben van eigen vervoer is een pré dit vanwege jouw inzet op diverse tankstations. Daarbij pas je bij het niet-roken-beleid op de locaties.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112945