Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker nieuw tankstation | meerdere collega’s nodig | Echt

Terug

Ben jij vriendelijk, betrouwbaar en werk je graag in een omgeving waar omgang met mensen centraal staat? Zoek jij een leuke werkplek en vind je het leuk om bij te dragen een de de opbouw van een nieuw tankstation?

Misschien ben jij dan een van de nieuwe collega’s voor deze locatie!

Per 29 december neemt onze klant Vissers Energy Group de Esso in Echt over. Ze zullen het station uitgebreid gaan verbouwen en na deze verbouwing heropenen ze de locatie met een mooie shop en luxe bakery. Tijdens de verbouwing blijft de locatie gewoon open zodat klanten het station kunnen blijven bezoeken.

Voor de uitbreiding & vernieuwing van deze locatie zoeken we collega’s! Het gaat om een mooi tankstation met diverse pompen, een shop met hierin een luxe bakery en een wasstraat. Wanneer je op deze locatie aan de slag gaat zal je alle werkzaamheden oppakken. Je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor lekkere broodjes & een goede kop koffie en houdt het tankstation netjes, schoon en op orde.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je weet van aanpakken en pakt alle werkzaamheden met plezier op, ook draag je enthousiast bij aan het opbouwen van deze locatie;
  • Flexibel, jij bent beschikbaar tussen 06:00 en 21:00 uur en meerdere dagen per week inzetbaar, ook kan jij goed omgaan met wisselende omstandigheden; werken tijdens een verbouwing is voor jou geen enkel probleem;
  • Je bent vriendelijk & collegiaal, je werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op het station.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Deze locatie ligt aan een doorgaande werk en is zowel met de auto en de fiets bereikbaar. Reizen met OV is helaas niet mogelijk vanwege de vroege openingstijden van de locatie. Let op: op deze locatie geldt een niet-roken-beleid.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112943