Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 32 uur per week | Leunen

Terug

Ga jij graag aan de slag op een bijzondere locatie en ben jij op zoek naar een leuke werkplek in een dynamische omgeving?

Wellicht ben jij dan de nieuwe allround-collega die onze klant kan helpen
32 uur per week| Leunen

Voor een klant met een bijzonder mooi tankstation in Leunen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Het gaat om een mooie locatie met diverse pompen, een grote shop met een ruim assortiment waaronder cadeau-artikelen en streekproducten. En tot slot een luxe bakery waar klanten terecht kunnen voor diverse belegde broodjes, warme gerechten & snacks.

Wanneer je op deze locatie aan de slag gaat pak je de verschillende werkzaamheden op. Dit betekent dat je kassadiensten draait, er samen met jouw collega’s voor zorgt dat de shop & het tankstation netjes en op orde zijn en werkzaamheden in de bakery verricht. Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • flexibel, je bent meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend) en het werken van wisselende diensten & tijden past bij jou;
  • jij weet van aanpakken en pakt alle voorkomende werkzaamheden met plezier op;
  • vriendelijk & sociaal, jij werkt graag in een omgeving waar contact met anderen centraal staat.

De juiste kandidaat kan in een 2-ploegensysteem werken en is meerdere dagen per week, ook in het weekend, inzetbaar tussen 06:00 en 21:00 uur. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is dus ook met de fiets / scooter bereikbaar. Belangrijk: Op deze locatie geldt een niet-roken-beleid.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112938