Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 24 tot 32 uur per week | Etten-Leur

Terug

Ben jij beschikbaar, klantvriendelijk en flexibel? Kan je goed omgaan met wisselende werkzaamheden en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant zoekt | 24 tot 32 uur | Etten-Leur

Voor een klant met twee locaties in Etten-Leur zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor 24 tot 32 uur per week.

Op beide locaties werk je zowel diensten achter de kassa als in de bakery, we zijn dan ook op zoek naar enthousiaste kandidaten die het leuk vinden om met deze verschillende werkzaamheden aan de slag te gaan!

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de horeca of met drukke verkoopwerkzaamheden;
  • Een aanpakker, jij pakt met plezier alle voorkomende werkzaamheden in de shop, achter de kassa of in de bakery op en zorgt er samen met jouw collega’s voor dat de locatie schoon & op orde is;
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen & diensten past bij jou;
  • Je bent vriendelijk, jij werkt prettig samen met jouw collega’s op locatie en helpt iedere klant met een glimlach.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en in staat om wisselende diensten tussen 06:00 en 00:00 uur te werken. Het gaat om twee locaties, een van de stations ligt aan een doorgaande weg de andere aan een snelweg. Het hebben van eigen vervoer is dan ook een pré. Daarbij pas je bij het niet-roken-beleid op dit station.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112929

LET OP:
Vanwege de huidige situatie met betrekking tot het corona-virus en de verscherpte maatregelen staat deze vacature ON-HOLD.