Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht | 8, 16, of 24 uur | Omgeving Eindhoven, Nijmegen, Venlo

Terug

Heb jij ervaring op het tankstation, ben je flexibel inzetbaar en pas jij je snel aan in een nieuwe werk-omgeving? Ben jij in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer en draag jij graag bij aan een goede service op het tankstation?

Wellicht ben jij dan de nieuwe pompkracht die onze klanten kan helpen in de driehoek Eindhoven, Nijmegen, Venlo!

Om onze klanten met tankstations in de driehoek Eindhoven, Nijmegen & Venlo te kunnen blijven helpen, zoeken wij nieuwe collega’s! Pompkrachten die flexibel inzetbaar zijn en het leuk vinden om op verschillende plekken te werken.

Woon jij in deze driehoek, heb je verkoopervaring of ervaring op het tankstation en ben jij per direct beschikbaar? Ben je op zoek naar een leuke flexibele werkplek, dan horen we graag van je! We hebben op dit moment verschillende open diensten in deze regio waarvoor we invulling zoeken en zoeken dan ook meerdere collega’s. Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar.

Wij zijn op zoek naar collega’s met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation of vergelijkbare werkervaring;
  • Flexibel, het werken op diverse locaties en het invullen van verschillende diensten op wisselende dagen past bij jou;
  • Een vriendelijke en redelijk nuchtere persoonlijkheid, je vindt snel je weg op een station en in een team;
  • Enthousiast, jij gaat met plezier aan de slag met de voorkomende werkzaamheden op locatie;
  • Je woonachtig in de driehoek Eindhoven, Nijmegen, Venlo, in het bezit van eigen vervoer en bereid om binnen deze regio op verschillende plekken te werken.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken, zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend, en inzetbaar tussen 06:00 – 06:00. Veel van de locaties zijn alleen met de auto bereikbaar, dus het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is een must.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112922