Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 16 tot 24 uur | Breda

Terug

Ben jij enthousiast, vriendelijk en betrouwbaar? Zoek jij een leuke werkplek waar je continue bezig bent en omgang met mensen centraal staat?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega voor 16 – 24 uur per week die onze klant zoekt | Breda

Voor een klant met twee tankstations in Breda zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Een enthousiaste collega die inzetbaar is op beide stations en met plezier aan de slag gaat.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent iemand die het leuk vindt om op verschillende locaties te werken en om zowel in de bakery, shop als achter de kassa diensten te draaien;
  • Flexibel, jij bent beschikbaar tussen 06:00 en 00:00 uur en meerdere dagen per week inzetbaar;
  • Je bent vriendelijk & collegiaal, je werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op het station.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is zowel per auto, fiets als OV bereikbaar. Daarbij pas je bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112916

LET OP:
Vanwege de huidige situatie met betrekking tot het corona-virus en de verscherpte maatregelen staat deze vacature ON-HOLD.