Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | vanaf 16 uur | Omgeving Bladel

Terug

Draag jij graag bij aan een goede service op locatie en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving? Weet jij van aanpakken en ben jij meerdere dagen per week flexibel inzetbaar tussen 06:00 – 22:00 uur.

Wellicht ben jij dan de nieuwe allround-collega die onze klant kan helpen
vanaf 16 uur| Omgeving Bladel

Voor een klant met twee tankstations aan de snelweg ter hoogte van Bladel zijn wij op zoek naar collega’s vanaf 16 uur per week.

Het gaat om een mooie locatie met diverse pompen, een ruime shop met hierin een luxe bakery. Wanneer je hier aan de slag gaat pak je de verschillende werkzaamheden op. Dit betekent dat je kassadiensten draait, er samen met jouw collega’s voor zorgt dat de shop & het tankstation netjes en op orde is en je werkt in de bakery waar je lekkere broodjes maakt en zorgt voor lekkere warme snacks en goede drankjes!

Wij zoeken enthousiaste kandidaten die het leuk vinden om al deze verschillende werkzaamheden op te pakken. Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • je bent flexibel, je bent meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend) en het werken van wisselende diensten & tijden past bij jou;
  • jij weet van aanpakken en pakt alle voorkomende werkzaamheden met plezier op;
  • vriendelijk & gastvrij, jij werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op het station.

De juiste kandidaat kan in een 2-ploegensysteem werken en is meerdere dagen per week, ook in het weekend, inzetbaar tussen 06:00 en 22:00 uur. Jij bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, auto of motor, de locaties zijn namelijk alleen met eigen vervoer bereikbaar.

Belangrijk! Op beide locaties geldt een niet-roken-beleid.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112911

LET OP:
Vanwege de huidige situatie met betrekking tot het corona-virus en de verscherpte maatregelen staat deze vacature ON-HOLD.