Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation | Oss

Terug

Zoek jij een leuke werkplek voor in het weekend? Ben je enthousiast, klantvriendelijk en per direct beschikbaar om aan de slag te gaan?

Wellicht ben jij dan de nieuwe weekendhulp die onze klant zoekt | Oss

Voor een klant met een tankstation in Oss zijn we op zoek naar een weekendhulp. Een enthousiaste, klantvriendelijke collega die het leuk vindt om de verschillende werkzaamheden op deze locatie op te pakken. We zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, of met kassa- / verkoophandelingen;
  • Je bent beschikbaar in het weekend en, op zaterdag en zondag, inzetbaar tussen 07:00 en 23:00 uur;
  • Je bent vriendelijk , prettig in de omgang en in voor een praatje met de klant;
  • Zelfstandig & verantwoordelijk, jij voelt je verantwoordelijk voor de locatie en voert alle werkzaamheden nauwkeurig uit.

De juiste kandidaten zijn in het weekend beschikbaar en bereid om de komende zomer en tijdens de vakantie extra diensten te werken. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is dus ook goed bereikbaar met de scooter of de fiets.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112901