Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker | 24 tot 32 uur | Omgeving Bladel

Terug

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en enthousiast? Zit jij niet graag stil, weet jij van aanpakken en vind je het leuk om zowel achter de kassa, in de shop als in de bakery aan het werk te gaan?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen
24 tot 32 uur | Omgeving Bladel

Voor een klant met twee tankstations in de omgeving van Bladel zijn wij op zoek naar collega’s voor 24 tot 32 uur per week. Wij zoeken enthousiaste kandidaten die met plezier alle verschillende werkzaamheden oppakken!

Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • je bent vriendelijk & gastvrij, je werkt prettig samen met jouw collega’s en gasten komen met plezier bij jou op het station;
  • jij pakt alle voorkomende werkzaamheden op, draait diensten achter de kassa, maakt broodjes in de bakery en houdt het tankstation schoon & op orde;
  • flexibel, het werken van verschillende diensten op wisselende dagen en tijden past bij jou.

De juiste kandidaat kan in een 2-ploegensysteem werken en is meerdere dagen per week, ook in het weekend, beschikbaar tussen 06:00 en 24:00 uur. Jij bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, auto of motor, de locaties zijn namelijk alleen met eigen vervoer bereikbaar.

Belangrijk! Op beide locaties geldt een niet-roken-beleid.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112900