Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 24 uur | Oss

Terug

Ben jij zoek naar een afwisselende werkplek waar omgang met mensen centraal staat? Ben je enthousiast, klantvriendelijk en lijkt het jou leuk om op een tankstation te werken?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega voor 24 uur per week die onze klant zoekt | Oss

Voor een klant met een tankstation in Oss zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Een enthousiast iemand, die beschikbaar is in het weekend en graag bijdraagt aan een goede service op het tankstation. We zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, of met kassa of verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent vriendelijk & gastvrij, je werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op de locatie;
  • Enthousiast & actief, jij zit niet stil en als je aan het werk bent pak jij alle werkzaamheden met plezier op;
  • Je bent verantwoordelijk en kunt goed zelfstandig werken, in je eentje de locatie runnen is voor jou geen enkel probleem!

De juiste kandidaten meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is dus ook goed bereikbaar met de scooter of de fiets.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112897