Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendkracht tankstation | Selnisse

Terug

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek waar jij de komende zomer aan de slag kunt en misschien daarna ook nog kunt blijven? Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en werk je graag tussen de mensen?

Misschien ben jij dan de nieuwe weekendkracht die onze klant zoekt | Selnisse

Voor een klant met een mooie locatie in het zonnige Selnisse zijn we op zoek naar een weekendhulp. Een vriendelijk, enthousiast iemand die goed om kan gaan met alle seizoensdrukte op deze locatie! Onze klant is op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met horeca- of verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent beschikbaar in het weekend en inzetbaar tussen ongeveer 09:00 en 17:00 uur;
  • Je bent vriendelijk & gastvrij, je werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op de locatie;
  • Je vindt het leuk om alle voorkomende werkzaamheden; de kassadiensten, het maken van broodjes en het netjes houden van de shop & het terrein, op te pakken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs & eigen vervoer, de locatie ligt langs de snelweg en is alleen met eigen vervoer bereikbaar.

De juiste kandidaten zijn in het weekend beschikbaar en hebben eigen vervoer om op de locatie te komen. Ook passen ze bij het niet-roken-beleid op dit station.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112890