Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en horecamedewerker tankstation | 24 uur | Omgeving Dordrecht

Terug

Ben jij gastvrij, energiek en ga jij graag aan de slag op een dynamische werkplek? Ben jij multi inzetbaar, zowel achter de kassa, in de bakkerij als in de koffiecorner?

Wellicht ben jij dan de nieuwe allrounder die onze klant kan helpen
24 uur | Omgeving Dordrecht

Voor een klant met een mooi tankstation in de omgeving van Dordrecht zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 24 uur per week. Iemand die van aanpakken weet en goed om kan gaan met de drukte op deze locatie. Je werkt wisselende diensten zowel dag, avond als nachtdiensten op verschillende dagen van de week.

Ben je op zoek naar uitdagende nieuwe werkplek? Dan horen wij graag van jou! Onze klant is op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • je bent vriendelijk & gastvrij, je werkt prettig samen met jouw collega’s en gasten komen met plezier bij jou op het station;
  • jij bent een echte duizendpoot en pakt de verschillende werkzaamheden met plezier op;
  • flexibel, het werken op verschillende afdelingen, dagen en diensttijden is voor jou geen enkel probleem.

De juiste kandidaat kan in een 3-ploegensysteem (inclusief nachten) en is meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Deze locatie ligt langs de snelweg, maar is via een parallelweg eventueel ook met de fiets of scooter bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112889