Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Bakerymedewerker tankstation | 24 uur | Horst

Terug

Werk jij graag met eten & drinken? Ben jij gastvrij, betrouwbaar en vind je het leuk om de bakery van het tankstation aan de slag te gaan?

Wellicht ben jij dan de nieuwe bakerymedewerker die onze klant kan helpen
24 uur | Horst

Voor een klant met een tankstation in Horst zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 24 uur per week. Een collega die vooral in de bakery van het tankstation aan de slag gaat, maar ook bereid is om kassa- en stopdiensten te werken.

Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • je werkt graag met eten & drinken, het maken van belegde broodjes, warme gerechten en goede smoothies is jou op het lijf geschreven;
  • je bent vriendelijk & gastvrij, je werkt prettig samen met jouw collega’s en gasten komen met plezier bij jou op het station;
  • flexibel, je bent meerdere dagen per week beschikbaar tussen 06:00 en 20:00 en bereid om wisselende diensten op verschillende dagen te werken.

De juiste kandidaat meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en past bij het niet-roken-beleid op deze locatie. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is zowel met de auto, fiets als het OV bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112886