Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 24 uur | Zevenbergen

Terug

Ben jij beschikbaar en op zoek naar een leuke nieuwe werkplek? Werk jij graag in een dynamische werkomgeving en wil je bijdragen aan een goede food- en fuel service op locatie?

Wellicht ben jij dan één van de nieuwe collega’s die onze klant kan helpen
24 uur | Zevenbergen

Voor een klant met een tankstation in de omgeving van Zevenbergen zoeken wij nieuwe collega’s voor 24 uur per week. We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die bereid zijn om wisselende diensten te werken, dag – avond en nacht. Ook sta jij open voor alle werkzaamheden op de locatie: je staat achter de kassa, werkt in de bakery, vult de shop aan en pakt de diverse schoonmaak-taken op.

Onze klant is op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • je hebt vergelijkbare werkervaring opgedaan in een winkel, in de horeca of al eerder op een tankstation gewerkt;
  • je bent vriendelijk en enthousiast, jij helpt alle klanten met aandacht en gaat iedere dag goedgehumeurd naar locatie;
  • jij kunt goed werken in een drukke omgeving waar je verschillende werkzaamheden oppakt;
  • je bent flexibel en inzetbaar op verschillende dienst-tijden en dagen.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem (inclusief nachten) werken en zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, deze locatie is namelijk alleen met eigen vervoer bereikbaar, en past bij het niet-roken-beleid op dit tankstation.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112884