Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 24 uur per week | Gilze-Rijen

Terug

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe werkplek? Weet je van aanpakken en ga jij graag aan de slag op een plek waar je tussen de mensen werkt en zowel achter de kassa als in de bakery diensten werkt?

Wellicht ben jij dan één van de nieuwe collega’s die onze klant kan helpen
24 uur | Gilze-Rijen

Voor een klant met een tankstation in de omgeving van Gilze-Rijen zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor 24 uur per week. Een enthousiast iemand, voor wie het werken van verschillende diensten op wisselende dagen geen enkel probleem is.

Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation, in de horeca of met drukke verkoopwerkzaamheden;
  • je weet van aanpakken, jij pakt de verschillende werkzaamheden met plezier op en kunt goed omgaan met het werken op een hectisch station;
  • vriendelijk & gastgericht, jij staat met een glimlach achter de balie en werkt fijn samen met jouw collega’s;
  • flexibel, het is voor jou geen probleem om zowel achter de kassa, in de bakery als in de winkel te werken, ook het werken op verschillende dagen en tijden past bij jou.

De juiste kandidaat kan in een 3-ploegensysteem (inclusief nachten) en is meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Ook pas jij bij het niet-roken-beleid op dit station. Deze locatie ligt aan de snelweg, maar is ook via een parallelweg te bereiken met de fiets of scooter.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112882