Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 24 tot 32 uur | Bladel

Terug

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en graag bezig? Weet je van aanpakken en ga jij graag aan de slag op een dynamische werkplek waar je zowel achter de kassa als in de bakery werkt?

Wellicht ben jij dan de nieuwe allrounder die onze klant kan helpen
24 tot 32 uur | Omgeving Bladel

Voor een klant met twee tankstations in de omgeving van Bladel zijn wij op zoek naar collega’s voor 24 tot 32 uur per week. Iemand die met plezier achter de kassa staat, maar ook enthousiast een dienst in de bakery werkt.

Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • je bent vriendelijk & gastvrij, je werkt prettig samen met jouw collega’s en gasten komen met plezier bij jou op het station;
  • je werkt graag met eten & drinken, het maken van belegde broodjes, warme gerechten en goede smoothies is jou op het lijf geschreven;
  • flexibel, het is voor jou geen probleem om zowel achter de kassa, als in de bakery of shop te werken, ook het werken op verschillende dagen en tijden past bij jou.

De juiste kandidaat kan in een 2-ploegensysteem werken en is meerdere dagen per week, ook in het weekend, beschikbaar tussen 06:00 en 24:00 uur. Jij bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, auto of motor, de locaties zijn namelijk alleen met eigen vervoer bereikbaar. Ook pas je bij het niet-roken-beleid op deze locatie.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112881