Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Horeca- en verkoopmedewerker tankstation | 24 uur | Bergen op Zoom

Terug

Ben jij enthousiast, vriendelijk en graag bezig? Ben je graag onder de mensen en ben je op zoek naar een afwisselende werkplek in een dynamische omgeving?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen
24 uur | Bergen op Zoom

Voor een klant met een tankstation in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een collega voor 24 uur per week. We zijn op zoek naar een echte duizendpoot, iemand die kassadiensten draait, zich inzet in de bakery maar ook samen met het team de shop en het tankstation netjes houdt.

Onze zoekt kandidaten met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation, in de horeca of met verkoopwerkzaamheden;
  • je bent vriendelijk & sociaal, je werkt prettig samen met jouw collega’s en gasten komen graag bij jou op het station;
  • flexibel, het is voor jou geen probleem om zowel achter de kassa als in de horeca te werken, ook het werken op verschillende dagen en tijden past bij jou;
  • je bent enthousiast en pakt alle voorkomende werkzaamheden met plezier op.

De juiste kandidaat kan in een 3-ploegensysteem werken en is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend). Jij bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, auto of motor, de locatie is namelijk alleen met eigen vervoer bereikbaar. Ook pas je bij het niet-roken-beleid op dit station.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112877