Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation | Zaltbommel

Terug

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende werkplek voor in het weekend? Ben je enthousiast, ga je graag met mensen om en wil je een bijdrage leveren aan de goede fuel & foodservice op het tankstation?

Wellicht ben jij dan de nieuwe weekendkracht die onze klant zoekt | Zaltbommel

Voor een klant met een tankstation in Zaltbommel zijn we op zoek naar een weekendhulp. Een enthousiast iemand, die beschikbaar is in het weekend en het leuk vindt de verschillende werkzaamheden op te pakken. We zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation of met horeca- of verkoopwerkzaamheden;
  • Je bent beschikbaar in het weekend en inzetbaar tussen 06:00 en 24:00 uur;
  • Je bent vriendelijk & gastvrij, je werkt prettig samen met jouw collega’s en klanten komen graag bij jou op de locatie;
  • Flexibel en enthousiast, jij vindt het leuk om zowel achter de kassa als in de bakerij te werken en pakt de verschillende werkzaamheden met plezier op.

De juiste kandidaten zijn in het weekend beschikbaar en bereid om de komende zomer en tijdens de vakantie extra diensten te werken. De locatie ligt aan een doorgaande weg en is dus ook goed bereikbaar met de scooter of de fiets.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure wordt er een integriteitstest afgenomen en worden, na jouw toestemming, referenten benaderd.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112867