Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Bakery- en servicemedewerker tankstation | 24 uur | Omgeving Maastricht

Terug

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en graag bezig? Weet je van aanpakken en ga jij graag aan de slag plek waar je zowel achter de kassa als in de bakery werkt?

Wellicht ben jij dan de nieuwe allrounder die onze klant kan helpen
24 uur | Omgeving Maastricht

Voor een klant met een tankstation in de omgeving van Maastricht zijn wij op zoek naar een nieuwe collega 24 uur per week. Iemand die met plezier achter de kassa staat, maar ook enthousiast met de horecawerkzaamheden aan de slag gaat.

Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • je hebt ervaring op een tankstation;
  • je bent vriendelijk & gastvrij, je werkt prettig samen met jouw collega’s en gasten komen met plezier bij jou op het station;
  • je werkt graag met eten & drinken, het maken van belegde broodjes, warme gerechten en een lekkere kop koffie dat is jou op het lijf geschreven;
  • flexibel, het is voor jou geen probleem om zowel achter de kassa als in de horeca te werken, ook het werken op verschillende dagen en tijden past bij jou.

De juiste kandidaat kan in een 2-ploegensysteem, is meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en past bij het niet-roken-beleid op deze locatie. Het station ligt aan een doorgaande weg en is te bereiken met de auto, fiets of het OV.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112864