Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en horecamedewerker tankstation | vanaf 16 uur | Omgeving Zevenbergen

Terug

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en neem jij jouw verantwoordelijkheid? Werk je graag met eten & drinken en weet jij van aanpakken?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen
vanaf 16 uur | omgeving Zevenbergen

Voor een klant met een tankstation in de regio Zevenbergen zoeken wij nieuwe collega’s. Een mooie grote locatie waar naast het tanken, horeca en beleving een belangrijke rol spelen! Gasten kunnen op deze locatie terecht voor belegde broodjes, warme gerechten en deze in alle rust nuttigen op het station. Natuurlijk kunnen er ook snacks voor onderweg gekocht worden in de shop en worden er diverse cadeau-artikelen verkocht.

Bij deze vacature kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation, in de horeca of met drukke verkoopwerkzaamheden;
  • je werkt graag met eten & drinken; jij maakt met plezier belegde broodjes, warme gerechten en lekkere smoothies;
  • iemand met een vlotte persoonlijkheid, die stevig in zijn of haar schoenen staat;
  • je bent aan aanpakker en werkt met plezier de verschillende diensten; kassa-, shop- & bakerydiensten, op diverse tijden en dagen.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken ( dag, avond & nacht), hebben een rijbewijs & eigen vervoer en passen bij het niet-roken-beleid op het station. Ook zijn zij meerdere dagen per week roosterbaar, waaronder ook in het weekend.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112827