Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht medewerker tankstation | vanaf 16 uur | Regio Eindhoven, Veghel, Weert

Terug

Om meerdere klanten met tankstations in de regio te kunnen helpen, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega pompkracht! Een medewerker tankstation vanaf 16 uur per week. Iemand die met plezier de verschillende werkzaamheden op elk tankstation oppakt. Je staat achter de kassa, vult de shop aan en zorgt ervoor dat het station van binnen en van buiten schoon is.

Concreet hebben we meerdere diensten op verschillende locaties in de omgeving van Eindhoven, Veghel & Weert. Wij zijn op zoek naar collega’s met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation of met kassa- en winkel werkzaamheden;
  • Het werken op verschillende locaties spreekt je aan;
  • Een vriendelijke en redelijk nuchtere persoonlijkheid, je vindt snel je weg op een station en in een team;
  • Je bent graag bezig, pakt de verschillende werkzaamheden met plezier op en houdt het station & de shop schoon en op orde.

De juiste kandidaten zijn meerdere dagen in de week beschikbaar, ook in het weekend. Veel van de locaties zijn alleen met de auto bereikbaar, dus het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is een must.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112828

LET OP: Op dit moment staat deze vacature on-hold wegens Corona, meer uitleg hierover vind je op onze vacature-pagina.