Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Meerdere collega’s gezocht voor tankstation | 24 of 32 uur | Maasbree

Terug

Ben jij gastgericht, flexibel en enthousiast? Heb jij affiniteit met eten en drinken en ben jij in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer?

Misschien ben jij dan een van de nieuwe collega’s op dit station!

Onlangs heeft onze klant Vissers Energy Group een locatie langs de A67 ter hoogte van Maasbree overgenomen. Op deze locatie openen zij een shop met de formule Moments & More. Een eigen concept van Vissers, met de focus op eten, drinken, beleving en aandacht voor de gast. Gasten kunnen op het station terecht voor belegde broodjes, warme snacks en een goede kop koffie. Natuurlijk komen klanten op de locatie om te tanken, en willen zij bij het afrekenen goed en vriendelijk geholpen worden.

Voor deze locatie zijn we op zoek naar uitbreiding van het team. We zoeken meerdere collega’s en er zijn verschillende mogelijkheden. Of je nu 24 of liever 32 uur per week wilt werken, het kan! Solliciteer en maak jouw wens kenbaar!

We zijn op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • Vergelijkbare werkervaring op een tankstation of in de horeca;
  • Je hebt affiniteit met eten & drinken, je werkt graag in de bakery en maakt met plezier lekkere broodjes en warme snacks;
  • Enthousiast en graag bezig, jij pakt de verschillende werkzaamheden op en houdt samen met je collega’s het station & de shop schoon en op orde;
  • Vriendelijk, je werkt graag samen met jouw collega’s en verwelkomt iedere gast met een glimlach.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken, zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend, en passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie. Dit station ligt aan de snelweg en is alleen met de auto of motor bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112783