Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service en bakery medewerker tankstation 8 – 32 uur | Rondom Utrecht

Terug

Ben je vriendelijk, betrouwbaar en sta je redelijk stevig in je schoenen? Vind je het leuk om zowel achter de kassa, in de Shop als in de bakery te gaan werken en ga je graag aan de slag op een werkplek waar altijd wat te doen en te beleven is?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen | 8 tot 32 uur | Rondom Utrecht

Voor een klant met twee tankstations rondom Utrecht, zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s. Mensen die op termijn zowel aan de service kant (kassa, shop, buitenterrein) als de bakery kant inzetbaar zijn. We zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation of met verkoop- en winkelwerkzaamheden, bakery of in de horeca;
  • Affiniteit met eten & drinken; koffie, belegde broodjes, verse sinaasappelsap en snacks;
  • Je bent graag bezig, pakt de verschillende werkzaamheden op en houdt samen met je collega’s het station & de shop schoon en op orde;
  • Vriendelijk, je vindt het leuk om in een team te werken, met duidelijke taken. Om zo alle klanten, de hele dag door, goed te kunnen helpen.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken. Je bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Op dit station kun je alleen met de auto of op de motor komen.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112813 en 112814