Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service – en bakery medewerker tankstation 8 – 20 uur | Maastricht

Terug

Ben je thuis in Limburg, betrouwbaar en een aanpakker? Vind je het leuk om zowel achter de kassa, in de Shop als in de bakery te gaan werken en ga je graag aan de slag op een werkplek waar mensen even komen bijtanken?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen | 8 tot 20 uur | Maastricht

Voor een klant met onder andere twee tankstations in – en in de buurt van Maastricht, zijn we op zoek naar twee nieuwe collega’s. Collega’s die op termijn zowel aan de service kant (kassa, shop, buitenterrein) als de bakery kant inzetbaar zijn. We zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, met verkoop- en winkelwerkzaamheden, bakery of in de horeca;
  • Affiniteit met eten & drinken; koffie, belegde broodjes, verse sinaasappelsap en snacks;
  • Je bent graag bezig, pakt de verschillende werkzaamheden op en houdt samen met je collega’s het station & de shop schoon en op orde;
  • Vriendelijk, je vindt het leuk om in een team te werken, met duidelijke taken. Klanten komen graag bij jullie tanken.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken. Je bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Op het ene station kun je alleen met auto (of motor) komen. Op het andere station ook met het OV of op de fiets.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112808 en 112809