Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Twee nieuwe collega’s gezocht voor tankstation Moments & More Esso Vissers de Beaufort | Meerssen

Terug

Ben jij gastgericht, flexibel en enthousiast? Vind je het leuk om zowel achter de kassa als in de bakery te werken, en woon je in Meerssen of omstreken?

Wellicht ben jij dan één van de twee nieuwe collega’s op dit tankstation in Meerssen

Aan de doorgaande weg in Meerssen, vlak bij de A2 ligt een tankstation van onze klant Vissers Energy Group. Zij exploiteert daar de formule Moments & More; een horeca-concept met de focus op eten, drinken & beleving waarbij aandacht voor de gast centraal staat. Gasten kunnen op dit Esso station terecht voor belegde broodjes, luxe tosti’s, warme snacks en een uitstekende kop koffie. Het tankstation is ingericht als een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen ontspannen (even rustig zitten, tafeltjes, banken) voordat zij weer de weg op gaan. Uiteraard komen klanten ook op de locatie om te tanken, en willen zij bij het afrekenen snel en vriendelijk geholpen worden.

We zoeken twee nieuwe collega’s, een weekend collega, inzetbaar op zaterdag en zondag, en een collega die flexibel 24 tot 32 uur per week kan en wil werken.

We zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • Vergelijkbare werkervaring op een tankstation, in een winkel of in de horeca;
  • Affiniteit met eten & drinken, naast werkzaamheden in de shop en achter de kassa vind je het ook leuk om in de bakery bezig te zijn;
  • Enthousiast, je pakt de verschillende werkzaamheden met plezier op en houdt samen met je collega’s het station & de shop schoon en op orde;
  • Vriendelijk, je gaat graag met mensen om en helpt iedere klant met plezier.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken, zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie. Dit station is ook bereikbaar met het openbaar vervoer of op de fiets.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112806 en 112807