Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service en bakery medewerker tankstation 8 – 30 uur | Omgeving Leiden

Terug

Ben je vriendelijk, betrouwbaar en een aanpakker? Vind je het leuk om zowel achter de kassa als in de bakery te gaan werken en ga je graag aan de slag op een werkplek waar mensen komen tanken of een broodje halen?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen | 8 tot 30 uur | Omgeving Leiden

Voor een klant met twee tankstations vlakbij Leiden, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Allround collega’s die op termijn zowel aan de service kant (kassa, shop, buitenterrein) als de bakery kant inzetbaar zijn. En wellicht ook op beide locaties kan en wil werken. We zoeken een kandidaat met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, met verkoop- en winkelwerkzaamheden, bakery of in de horeca;
  • Affiniteit met eten & drinken; koffie, belegde broodjes, verse sinaasappelsap en snacks;
  • Je bent graag bezig, pakt de verschillende werkzaamheden op en houdt samen met je collega’s het station & de shop schoon en op orde;
  • Je staat best wel stevig in je schoenen, je vindt het leuk om in een team te werken; klanten, en ook elkaar te helpen. Klanten rijden blij de weg weer op.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken. Je bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Op het ene station kun je alleen met auto (of motor) komen. Op het andere station ook met het OV of op de fiets.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112801 en 112812