Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service en bakery medewerker tankstation 16 – 24 uur | Arnhem

Terug

Ben je vriendelijk, betrouwbaar en een aanpakker? Vind je het leuk om zowel achter de kassa als in de bakery te werken en ga je graag aan de slag op een plek waar veel mensen komen? Om even bij te tanken, met een kop koffie, een broodje of een snack.

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen | 16 tot 24 uur | Arnhem

Voor een klant met een tankstation in Arnhem, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Een allround collega die op termijn zowel aan de service kant (kassa, shop, buitenterrein) als op de bakery kant inzetbaar is. We zoeken een kandidaat met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, met verkoop- en winkelwerkzaamheden of in de horeca, bakery;
  • Affiniteit met eten & drinken; koffie, belegde broodjes, verse sinaasappelsap en snacks;
  • Je bent graag bezig, pakt de verschillende werkzaamheden op en houdt samen met je collega’s het station & de shop schoon en op orde;
  • Vriendelijk, je kunt zelfstandig werken en vindt het leuk om bij een klein team te horen. Klanten komen graag bij jullie team tanken en shoppen.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken. Je bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Dit station is ook bereikbaar met openbaar vervoer of fiets.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112773