Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service – en bakery medewerker tankstation 24 uur, ma-vr | Utrecht

Terug

Ben je vriendelijk, betrouwbaar en gastvrij? Vind je het leuk om zowel achter de kassa als in de bakery te gaan werken en ga je graag aan de slag op een werkplek waar mensen komen tanken, of een broodje halen? Een werkplek waar automobilisten komen en gaan en kantoormedewerkers uit de buurt een broodje halen?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen | 24 uur, ma-vr | Utrecht

Voor een klant met een tankstation in Utrecht, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Op doordeweekse dagen, maandag tot en met vrijdag. Een allround collega die op termijn zowel aan de service kant (kassa, shop, buitenterrein) als de bakery kant inzetbaar is. We zoeken een kandidaat met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, met verkoop- en winkelwerkzaamheden of in de horeca;
  • Affiniteit met eten & drinken, je vindt het ook prima om afwisselend in de bakery te werken, zet graag koffie en maakt belegde broodjes en vers gefrituurde snacks;
  • Je bent een aanpakker, jij pakt de verschillende werkzaamheden op en houdt samen met je collega’s het station & de shop schoon en op orde;
  • Vriendelijk, je vindt het leuk om in een klein team te werken, met veel verschillende en duidelijke taken. Klanten komen graag bij jullie team tanken en shoppen.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken. Je bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Het station vindt het liefst een fulltime medewerker. Op dit moment is dit geen plek voor een bijbaan. Het tankstation is ook bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets of een scooter.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112800