Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service – bakery medewerker tankstation 8 tot 28 uur | Amsterdam en omstreken

Terug

Ben je vriendelijk, betrouwbaar en een aanpakker? Vind je het leuk om zowel achter de kassa als in de bakery te gaan werken en ga je graag aan de slag op een werkplek waar veel mensen komen tanken, shoppen en eten? Kortom, een werkplek waar altijd wat te doen is?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen | keuze uit meerdere tankstations voor 8 tot 28 uur | Amsterdam en omstreken

Voor een klant met meerdere, druk bezochte tankstations, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s die op termijn zowel aan de service kant (kassa, shop, buitenterrein) als de bakery kant inzetbaar zijn. We zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation, met verkoop- en winkelwerkzaamheden of in de horeca;
  • Affiniteit met eten & drinken, je vindt het leuk om in de bakery te werken, zet met plezier koffie en maakt belegde broodjes en warme snacks;
  • Je bent een aanpakker, jij pakt de verschillende werkzaamheden op en houdt samen met je collega’s het station & de shop schoon en op orde;
  • Vriendelijk, je vindt het leuk om in een groter team te werken, met een duidelijke taakverdeling, en klanten komen graag bij jullie team op het station.

De juiste kandidaten kunnen in een 2- of 3-ploegensysteem werken. Op een tankstation met een 3-ploegensysteem zijn er ook nachtdiensten. Je bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De meeste stations zijn alleen met de auto bereikbaar, bij 4 stations kun je ook met het openbaar vervoer, de fiets of scooter komen.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112797