Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Buitenterrein, car wash en shop medewerker tankstation 24 – 32 uur | Amsterdam Oost

Terug

Ben je rustig, betrouwbaar en een aanpakker? Vind je het leuk om buiten bezig te zijn en daar zelfstandig te zorgen dat pompen en carwash schoon en gevuld voor de klanten werken? Ga je graag aan de slag op een werkplek waar veel mensen komen tanken, shoppen en eten? Kortom, een werkplek waar altijd wat te doen is en je werk (onbewust) gewaardeerd wordt?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen | 24 tot 32 uur | Amsterdam Oost

Voor een klant met een druk bezochte tankstation, zijn we op zoek naar een nieuwe buitendienst collega. Een collega die zelfstandig het buitenterrein en de carwash tof op orde houdt. De diensttijden zijn overdag tussen 10:00 en 18:00 uur. Het werk wordt gecombineerd met werken in de Shop; de vakken op tijd vullen en de Shop schoonhouden. Belangrijkste taak blijft het buitenterrein. Het eerste wat je ziet wanneer je als klant aan komt rijden. We zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • Ervaring met het werken in de buitenlucht, op een tankstation of in de bouw;
  • Affiniteit met auto’s en vrachtwagenchauffeurs;
  • Je bent een aanpakker, je pakt de verschillende werkzaamheden op en houdt het terrein schoon en op orde. Soms ook een paar uur de shop.
  • Zelfstandig werken in een groot team, waar de taken duidelijk verdeeld zijn, past bij je;
  • Het team zorgt er voor dat klanten graag op dit tankstation komen.

De juiste kandidaten kunnen overdag, tussen 10:00 en 18:00 uur werken. Je bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Dit station is alleen met de auto bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112799