Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Bakery medewerker tankstation 4 – 32 uur | Amsterdam Noord

Terug

Ben je vriendelijk, betrouwbaar en een aanpakker? Vind je het leuk om volop in de bakery te gaan werken en ga je graag aan de slag op een werkplek waar veel mensen komen tanken, shoppen en eten? Kortom, een werkplek waar altijd wat te doen is?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen | keuze uit 3 tankstations voor 4 tot 32 uur | Amsterdam Noord

Voor een klant met meerdere, druk bezochte tankstations, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s die op termijn volop in de bakery kant inzetbaar zijn. De bakery is op deze stations verdeeld in een horeca – en een winkel manier van doen. We zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • Ervaring met verkoop- en winkelwerkzaamheden of in de horeca, open keuken;
  • Affiniteit met eten & drinken, je zet met plezier koffie, maakt belegde broodjes, warme snacks en vult de vakken ruim op tijd bij;
  • Je bent een aanpakker, je pakt de verschillende werkzaamheden op en houdt samen met je collega’s de shop en de bakery schoon en op orde;
  • Werken in een groter team met een duidelijke taakverdeling past bij je;
  • Vriendelijk, klanten komen graag bij jullie team op het tankstation.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken. Je bent meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. De meeste stations zijn alleen met de auto bereikbaar, op 1 station kun je ook met het openbaar vervoer, de fiets of scooter komen.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112798