Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation | Omgeving Barendrecht

Terug

Ben jij behulpzaam en enthousiast? Werk je graag samen met mensen, ben jij beschikbaar in het weekend en op zoek naar een leuke werkplek?

Wellicht ben jij dan de nieuwe weekendmedewerker die onze klant kan helpen | Omgeving Barendrecht

Voor een klant met een tankstation in de omgeving van Barendrecht zoeken wij een nieuwe collega voor in het weekend. Het station heeft diverse pompen, een kleine shop en klanten kunnen gebruik maken van de carwash en wasboxen op het station. Wij zijn op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation of met winkelwerkzaamheden;
  • je bent enthousiast en pakt met plezier alle werkzaamheden op;
  • vriendelijk, klanten komen graag bij jou op de locatie;
  • je bent zelfstandig en verantwoordelijk, jij kunt goed zelfstandig werken en vindt het leuk om het tankstation te runnen.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken en zijn in het weekend beschikbaar. Het station ligt aan een doorgaande weg en is zowel met de fiets, auto als het OV bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112777