Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 24 uur | Venray

Terug

Ben jij betrouwbaar en gastvrij? Lijkt het jou leuk om op een tankstation aan de slag te gaan en draag je graag bij aan een goede service op locatie?

Wellicht ben jij dan de nieuwe servicemedewerker die onze klant kan helpen
24 uur | Venray

Voor een klant met een tankstation in Venray zijn wij op zoek naar een servicemedewerker. Een leuk tankstation met pompen en een kleine shop.

Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:

  • Vergelijkbare werkervaring op een tankstation of in een winkel;
  • Zelfstandig & verantwoordelijk, je bent in staat zelfstandig te werken en vindt het leuk om samen met jouw collega’s het tankstation te runnen;
  • Je bent enthousiast en pakt met plezier alle voorkomende werkzaamheden op;
  • Flexibel, het werken op verschillende tijden en dagen past bij jou.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken, zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en passen bij het niet-roken beleid op locatie. Het station ligt aan een doorgaande weg en is zowel per auto, fiets als OV bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112780