Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker | 8 tot 24 uur | Omgeving Rilland

Terug

Ben jij gastvrij, betrouwbaar en graag bezig? Weet je van aanpakken en wil je bijdragen aan de Fuel & Food service op het tankstation?

Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die onze klant kan helpen
8 tot 28 uur | Omgeving Rilland

Voor een klant met twee tankstations in de omgeving van Rilland zoeken wij nieuwe collega’s voor 8 tot 28 uur per week. Iemand die zowel met de kassa- en shop werkzaamheden als met de bakery werkzaamheden uit de voeten kan.

Onze klant zoekt meerdere collega’s, dus wil je aan de slag als weekendhulp of liever 16 of 24 uur per week werken? Het is allemaal mogelijk, solliciteer en maak je wens kenbaar! Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • ervaring in een tankstation of met kassa- en winkelwerkzaamheden;
  • affiniteit met eten & drinken;
  • je bent gastvrij en helpt iedere klant met een glimlach;
  • je bent graag bezig en pakt met plezier de verschillende werkzaamheden op.

De juiste kandidaat kan in een 3-ploegensysteem, is meerdere dagen per week beschikbaar (ook in het weekend) en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112741