Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Nieuwe collega’s gezocht voor Moments & More De Middelaar

Terug

Ben jij gastgericht, flexibel en enthousiast? Vind jij het leuk om zowel achter de kassa als in de bakery te werken, en ben jij in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer?

Wellicht ben jij dan één van de de nieuwe collega’s op deze nieuwe locatie

Per 10 december neemt onze klant Vissers Energy Group een nieuwe locatie langs de A1 ter hoogte van Amersfoort over. Zij starten hier met de formule Moments & More; een horeca-concept met de focus op eten, drinken & beleving waarbij aandacht voor de gast centraal staat. Gasten kunnen op het station terecht voor belegde broodjes, luxe tosti’s, warme snacks en een goede kop koffie. Het tankstation is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen ontspannen voordat zij weer de weg op gaan. Uiteraard komen klanten op de locatie om te tanken, en willen zij bij het afrekenen snel en vriendelijk geholpen worden.

Om het nieuwe concept uit te rollen en de locatie 24/7 te kunnen bemannen, is er uitbreiding van het team nodig. We zoeken meerdere collega’s en er zijn verschillende mogelijkheden. Of je nu 16, 24 of liever 32 uur per week wilt werken, het kan! Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

We zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • Vergelijkbare werkervaring op een tankstation, in een winkel of in de horeca;
  • Affiniteit met eten & drinken, naast werkzaamheden in de shop en achter de kassa vind jij het ook leuk om in de bakery te staan;
  • Enthousiast en graag bezig, jij pakt de verschillende werkzaamheden met plezier op en houdt samen met je collega’s het station & de shop schoon en op orde;
  • Vriendelijk, jij gaat graag met mensen om en helpt iedere klant met plezier.

De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken, zijn meerdere dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie. Dit station is alleen met de auto of motor bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112774