Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 24 uur | Eijsden

Terug


Ben jij gastvrij, betrouwbaar en vind je het leuk midden tussen de mensen te werken? Ben jij per direct beschikbaar en lijkt het jou leuk om de komende periode aan het werk te gaan op een tankstation?

Wellicht ben jij dan de medewerker tankstation die onze klant kan helpen | 24 uur | Eijsden

Voor onze klant, Esso Knuvelkes een locatie gelegen aan de snelweg ter hoogte van Eijsden, zoeken wij tijdelijke hulp voor 24 uur per week. Het gaat om een aanvraag voor tenminste 3 maanden, met kans op vaste plek.

Voor hen zoeken wij iemand met het volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met winkelwerkzaamheden;
  • Je bent klantgericht & representatief;
  • Je bent flexibel, het werken van wisselende diensten op verschillende dagen is voor jou geen enkel probleem;
  • Je bent per direct beschikbaar;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Het station is 24/7 geopend en omdat het aan de snelweg ligt alleen met de auto bereikbaar. De juiste kandidaten kunnen in een 3-ploegensysteem werken, hebben een rijbewijs & vervoer en zijn 6 tot 7 dagen per week inroosterbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kan je telefonisch contact met ons opnemen, we zijn bereikbaar tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) op 033-4228000.
Ref. nr. 112768