Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature bakery medewerker tankstation 24 uur | Omgeving Wezep

Terug


Ben je graag bezig, vriendelijk en houd je van regelmaat? Lijkt het je leuk om te werken in een klein team dat samen de bakery; ontbijt, koffie en lunch onderweg, verzorgt in het tankstation?

Wellicht ben jij dan de nieuwe bakery medewerker die onze klant kan helpen
24 uur | Omgeving Wezep

Voor onze klant met een tankstation in de omgeving van Wezep zijn wij op zoek naar een vriendelijke nieuwe collega voor 24 uur per week. We zijn op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • Je hebt ervaring met bakery, catering of horeca werkzaamheden of bent zeker geïnteresseerd en bereid het te leren;
  • je bent graag bezig, pakt de verschillende werkzaamheden op en bent samen met je collega’s de bakery klanten met plezier van dienst;
  • Je hebt affiniteit met mensen en kunt redelijk inschatten wie graag snel weer op de weg wil zijn en wie zijn koffie, broodje aan de tafel in de Shop wil genieten;
  • Je bent vriendelijk, kunt samenwerken en vindt het leuk om samen met je collega’s de bakery klanten van dienst te zijn.

De juiste kandidaat kan in een 2-ploegensysteem werken, is ten minste 5 dagen per week beschikbaar, ook in het weekend.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112759