Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Service- en bakerymedewerker tankstation | 24 tot 38 uur | Omgeving Tilburg

Terug


Ben jij thuis in Tilburg en omstreken, pittig en enthousiast? Zou je bij kunnen en willen dragen aan een goede fuel & bakery service op een tankstation?

Wellicht ben jij dan de nieuwe service- en bakerymedewerker die onze klant kan helpen
24 tot 38 uur | Omgeving Tilburg

Voor onze klant met een tankstation in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega vanaf 24 uur per week. Zoek je meer uren per week; is ook welkom! Iemand die het leuk vindt of lijkt op een tankstation te werken. We zijn op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met drukke kassa- en winkel werkzaamheden;
  • Je zegt waar het op staat (direct, duidelijk), past in het team;
  • je bent graag bezig, pakt de verschillende werkzaamheden met plezier op en houdt samen met je collega’s het station & de shop schoon en op orde.
  • Je bent enthousiast.

De juiste kandidaten zijn ten minste 6 dagen per week beschikbaar, ook in het weekend en passen bij het niet-roken-beleid op deze locatie. Dit station is alleen met auto of motor bereikbaar, het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is dan ook een pré.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112753