Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht medewerker tankstation | Vanaf 24 uur | Midden-Nederland

Terug


Ben jij goed gehumeurd, weet je van aanpakken en help je graag? Ben je thuis op de weg, kom je graag op verschillende plekken en spreekt het werken op een tankstation jou aan?

Wellicht ben jij dan de nieuwe pompkracht medewerker tankstation die onze klanten kan helpen
vanaf 24 uur | Midden-Nederland

Om verschillende tankstations in Midden-Nederland te kunnen blijven helpen zoeken wij nieuwe pompkrachten! Een medewerker tankstation vanaf 24 uur per week. Iemand die met plezier de verschillende werkzaamheden op het tankstation oppakt en aandacht heeft voor iedere klant. Ook ga jij graag met mensen om en pas jij je snel aan in een nieuwe omgeving.

Concreet hebben we wekelijks meerdere diensten op verschillende locaties. Wij zijn op zoek naar collega’s met het volgende profiel:

  • Ervaring op een tankstation of met kassa- en winkel werkzaamheden;
  • Je bent zelfstandig en het werken van wisselende diensten op verschillende locaties past bij jou;
  • Een vriendelijke en enthousiaste persoonlijkheid, je vindt snel je weg op een station en in een team;
  • Je bent graag bezig, pakt de verschillende werkzaamheden met plezier op en houdt het station & de shop schoon en op orde.

De juiste kandidaten zijn ten minste 3 dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Veel van de locaties zijn alleen met de auto bereikbaar, dus het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid. Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112744