Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Horecamedewerker tankstation | 24 – 32 uur | Zaltbommel

Terug

Ben jij enthousiast, weet je van aanpakken en vind je het leuk om tussen de mensen te werken? Werk je graag met eten en drinken en heb je aandacht voor iedere gast?

Wellicht ben jij dan de nieuwe horecamedewerker die onze klant op haar tankstation kan helpen
24 – 32 uur | Zaltbommel

Voor een klant met een tankstation in Zaltbommel zoeken wij nieuwe collega’s. We zijn op zoek naar horecamedewerkers voor 24 tot 32 uur per week. Een mooie locatie met pompen, een wasstraat en een shop. Ook heeft de locatie een bakery met een mooi horeca-concept.

Onze klant is op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • Relevante werkervaring op een tankstation en/of in de horeca;
  • Je werkt graag met eten & drinken, je maakt met plezier lekkere broodjes, warme snacks en smoothies, maar ook een dienst in de shop of achter de kassa pak jij vol enthousiasme op;
  • Je hebt een vriendelijke persoonlijkheid, elke gast verwelkom je met een glimlach;
  • Zelfstandig, je kunt zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren maar je werkt ook prettig in een team.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken en passen bij het niet-roken-beleid op het station en zijn ze 6 tot 7 dagen per week inroosterbaar.  De locatie is zowel per fiets, auto als OV bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kan je telefonisch contact met ons opnemen, we zijn bereikbaar tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) op 033-4228000.
Ref. nr. 112716