Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation | 16 uur | Breda

Terug

Ben jij enthousiast, betrouwbaar en gastvrij? Vind je het leuk om samen met jouw collega’s het tankstation te runnen en lijkt het jou leuk om in de weekenden op een tankstation te werken?

Wellicht ben jij dan de nieuwe weekendmedewerker die onze klant kan helpen
16 uur | Breda

Voor een klant met een tankstation in Breda zijn wij op zoek naar een weekendmedewerker. Een leuk tankstation met pompen, een kleine shop en een carwash. Bij een vacature, zoals deze, kom je, na de uitzendperiode, rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Onze klant wil graag iemand met het volgende profiel:

  • ervaring op een tankstation of in een winkel;
  • zelfstandig, je bent in staat zelfstandig te werken maar kunt ook samenwerken in een team;
  • je bent enthousiast en pakt met plezier alle voorkomende werkzaamheden op;
  • je bent beschikbaar in het weekend en tijdens vakantieperiodes.

De juiste kandidaten kunnen in een 2-ploegensysteem werken en zijn beschikbaar in het weekend. Het station ligt aan een doorgaande weg dus is zowel per auto, fiets als OV bereikbaar.

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.
Ref. nr. 112707